За любителите на уединените плажове

Мястото където ще отседнете е част от красивата и девствена брегова ивица на Южното Черноморие. Буквално на метри от Вилата ще намерите множество скалисти и мидени плажчета, където ще се насладите на блаженството да останете насаме с чайките и морето.

За любителите на шума и пясъка

На около 500 метра в посока град Царево се простира, заливът на Нестинарка, където ще намерите просторен охраняем пясъчен плаж с множество заведения, шезлонги и чадъри. Когато решите да разнообразите освен останалите 3 градски плажа на Царево, можете да посетите близките плажове на къмпинг Арапя, град Лозенец, Оазис и Корал на Север, както и Делфин, плажовете около град Ахтопол и Силистар на Юг.

Разходка / Риболов с лодка

Ако искате да се потопите в безбрежието на морето и да усетите солта на вълните, бихте могли да се разходите с моторна лодка или малко туристическо корабче. За тези, които искат да прибавят към това още нещо, биха могли да си уловят вечерята, като отидат на риболов с рибарска лодка (бъдете готови за това да станете рано).

Туризъм в региона и Странджа планина

Регионът предлага безброй възможности за близки и далечни разходки по живописното крайбрежие чак до границата с Турция (30 км) като Резово и Силистар. Живописните устия на реките Резовска и Велека са място, където можете да се разходите с каяк и ловите риба. Ако предпочитате планината, Странджа ще Ви предложи множество маршрути, където да се насладите на чистия въздух и дивата природа. В град Царево можете да намерите информация за организирани еднодневни екскурзии в планината.